در نشستی با حضور محمد محسنی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان، حجت رحیمی رئیس شورای روستای شهوار و علی رحیمی از هنرمندان رشته سفالگری در راستای بررسی توسعه و احیا رشته سفالگری شهوار میناب برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان با اشاره به اینکه سفالگری میناب یکی از قدیمیترین هنرهای سنتی ایران و از نمادهای هویت فرهنگی هرمزگان به شمار میرود، اظهار کرد: این هنر، با تاریخچهای چند هزارساله، همچنان در میان هنرمندان مینابی زنده است و سفالهای تولیدی این منطقه به دلیل طراحی منحصربهفرد و روشهای خاص تولید، از جایگاه ویژهای در بازار صنایعدستی برخوردار است.
وی افزود: استفاده از تجربه پیشکسوتان برای آموزش نسل جدید از برنامههای این ادارهکل است که علی رحیمی باسابقه ۵۰ ساله در این حرفه میتواند برای انتقال تجربه و آموزش نسل جدید در حفظ و انتقال این هنر اصیل به آیندگان باشد.
محسنی بیان کرد: در همین راستا با همکاری دهیاری روستای شهوار، مرکز آموزش صنایعدستی احیا میشود و سفالگری به سبک سنتی به هنرجویان آموزش داده خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایعدستی هرمزگان با اشاره به اینکه انتقال تکنیکهای ساخت جهله به نسل جدید باعث جلوگیری از فراموشی این هنر میشود، افزود: آموزش به جوانان نهتنها این هنر را حفظ میکند بلکه فرصتهای جدیدی برای اشتغالزایی و جذب سرمایههای فرهنگی و اقتصادی به منطقه ایجاد میکند.
بررسی مشکلات سوخت کارگاهها و هماهنگی با ادارات ذیربط در خصوص رفع مشکلات سوخت از دیگر مسائلی بود که در این نشست بررسی شد.