«مجید زرهیزاده» با اعلام این خبر افزود: شهر سیریک با مساحت ۹۰۰ هکتار محدوده شهر و ۱۴ کیلومتر طول معابر اصلی ۳۶ متری و پراکندگی سکونت به عنوان مرکز شهرستان سیریک کمترین اعتبارات دولتی را بین شهرهای مراکز استان دریافت می کند.
وی با بیان اینکه این رویه در ادوار گذشته نیز بوده و اعتبارات دریافتی شهرداری سیریک از بسیاری شهرهای کوچک استان هرمزگان کمتر بوده است، اضافه کرد: منابع اصلی تامین هزینه پروژههای عمرانی در ادوار گذشته از فروش املاک حاصل از موضوع ماده ۱۰۱ شهرداریها بوده که طی دو الی سه سال اخیر املاک مسکونی و تجاری شهرداری حاصل از این ماده به حداقل رسیده یا قطعاتی در حاشیه شهر عاید شهرداری شده که متقاضی چندانی برای خرید ندارد.
شهردار سیریک گفت: این تفاوت در شهرستان سیریک نیز وجود داشته و اعتبارات دریافتی شهرداری سیریک با وجود هزینههای جاری چند برابری نسبت به شهرداری گروگ و شهرداری کوهستک بیشتر نبوده و اینروزها به سختی کفاف هزینههای جاری شهرداری اعم از حقوق پرسنل و صورت وضعیت شرکت خدماتی را میدهد.
به گفته زرهیزاده، اعتبارات کمیته برنامهریزی شهرستان نیز برای سیریک که بار مرکز شهرستان را به دوش میکشد و به نوعی اکثر مردم شهرستان در شهر سیریک خانه دوم دارند و از خدمات شهرداری بهره میبرند اما در سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ جز آمار شهر سیریک لحاظ نشدهاند بین ۳ شهرداری به یک اندازه توزیع میشود.
شهردار سیریک با تاکید بر اینکه ارتقا خدمات به شهروندان با این منابع ضعیف مالی ممکن نیست، افزود: حتی نمیتوان انتظارات حداقلی مردم را برآورده کرد. انتظار میرود مسوولین استانی نسبت به توزیع اعتبارات، شرایط ویژه و حاد شهرداری سیریک را در نظر بگیرند.