نهمین نشست دبیران و کمیته های تخصصی مجمع مطالبه گران مردمی استان هرمزگان باحضور میلاد چهاردولی سرپرست برنامه اطلاعات مردمی قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله الاعظم(عج)، داوود میرنژاد دبیر جبهه فرهنگی استان، علیرضا صالحی دبیر مجمع این استان و علیرضا بابایی معاونت بازرسی و تشکیلات برنامه اطلاعات مردمی کشور برگزار شد.
علیرصا بابایی معاونت تشکیلات و بازرسی برنامه اطلاعات مردمی قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله اعظم(عج) در این نشست با اشاره به اینکه ساختار مردمی و اعتماد به مردم میتواند درمانی برای خیلی از دردهای کشور باشد گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی هر کجا حاکمیت و دولت با اعتماد به مردمی اقدامی را مد نظر خود قرار داد توانست برگی دیگر از افتخارات تاریخی خود را رقم بزند.
وی در این نشست با ارایه گزارشی از فعالیت های این مجموعه در کشور خاطرنشان کرد: مجامع مطالبه گران مردمی در ۳۱ استان کشور تشکیل شده است و در مرحله دوم نیز ۳۲۰ مجمع مطالبه گران مردمی شهرستان فعالیت خود را آغاز کردهاند، به یاری خدا و همت مطالبهگران تا پایان سال جاری تمامی ۵۰۰ شهرستان کشور از برکات چنین نشست ها و مجامع هم فکری و هم افزایی برخوردار خواهند شد.
معاونت تشکیلات و بازرسی برنامه اطلاعات مردمی قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله اعظم(عج) با بیان اینکه اکنون نیز مجامع مطالبه گری در کشور، توانستهاند نظارت حقیقی مردمی را معنا کنند افزود: خوشبختانه مطالبهگری در استان هرمزگان باتوجه به سابقه درخشانی که دارد توانسته در مسیر فرهنگ سازی عمومی گام بردارد و باتوجه به چنین ظرفیتی، باید در راس فعالیت های اجتماعی قرار گیرد.
به گفته وی، حمایت های رسانهای، قضای، آموزشی، حقوقی میتواند برای عدالت خواهان و مبارزین با فساد یاری رسان و تسهیلگر باشد.
شایان ذکر است اولین جلسه از دوره های آموزش حقوقی با حضور معتمدنیا معاون سابق حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم و نماینده دادستان استان، کارگاه اخلاق مطالبهگری با حضور موسی محتشمی راد، کارگاه سواد رسانهای در مطالبه گری با حضور مهدی خسروی مدیر خبرگزاری فارس هرمزگان از دیگر برنامه های این نشست تشکیلاتی و آموزشی بود.
مجمع مطالبه گران مردمی استان هرمزگان از آذر ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده است و با تشکیل مجمع در ۱۳ شهرستان و ۲۳ بخش این استان توانسته، شبکهای بیش از ۸۰۰ نفر از مطالبه گران شهرستانی را شناسایی کند.